Welkom bij onze blogs over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Wat je bij de psycholoog zegt, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en wat je het meeste op je hart hebt. Sommige mensen vinden het makkelijker om te praten over hun gevoelens en gedachten, terwijl anderen liever praten over hun gedrag of hun omgeving.

Het is ook goed om te onthouden dat het niet nodig is om alles in één keer te bespreken en dat je op je eigen tempo kunt werken. Je psycholoog zal je helpen om te begrijpen wat er aan de hand is en om te werken aan manieren om je beter te voelen.

Het is belangrijk om eerlijk te zijn tijdens de sessies, zodat je psycholoog je beter kan begrijpen en je beter kan helpen. Als je je ongemakkelijk voelt om over bepaalde onderwerpen te praten, is het goed om dat aan je psycholoog te laten weten. Het is ook belangrijk om te onthouden dat alles wat je tijdens de sessies met je psycholoog bespreekt, vertrouwelijk is.

Dit artikel beantwoordt ook de volgende vragen: Wat voor vragen stelt een psycholoog? Wat bespreek ik met een psycholoog? Heeft een psycholoog een geheimhoudingsplicht?

Tags

Reacties plaatsen uitgezet