Welkom bij onze blogs over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Er bestaat geen organisatie voor Nederland vanuit Unyte, in plaats daarvan zijn er wel therapeuten beschikbaar die de opleiding voor het Safe and Sound Protocol bij Unyte gevolgd hebben.

Bij BrainArts zijn we zowel gecerticifeerd voor SSP/ het Safe and Sound protocol als voor het Focus systeem. Wij raden aan om na te gaan of aanbieders aangesloten zijn bij Unyte en gecertificeerd zijn zodat ze de juiste zorg kunnen aanbieden. De prijzen voor een behandeling van vijf sessies met het SSP Safe and Sound protocol zit bij de meeste aanbieders rond de 500 euro.

Wij bieden het Safe and Sound protoc0l inclusief onze zelf ontwikkelde training op basis van de Polyvagaal theorie van Stephen Porges gratis aan aan onze clienten die wij helpen via de basis GGZ. Daarvoor is wel een verwijzing nodig van een huisarts. Dit kan eenvoudig via ZorgDomein. Je hoeft daarvoor niet in de regio Utrecht te wonen waar wij gevestigd zijn. Wij kunnen deze hulp ook online en op afstand aanbieden.

Wil je het SSP volgen zonder verwijzing van een huisarts en het zelf betalen? Kijk dan hier en begin vandaag nog met het SSP.

Tags

Reacties plaatsen uitgezet