Hierbij stel ik mijzelf graag voor, ik ben William Bolle. Vader van een prachtige zoon. Mijn leven begon in een klein dorpje in Zeeland. Ik groeide op in een gezin wat mij vele mogelijkheden tot leren en inzicht bood. Heel anders dan de wereld waar onze kinderen in opgroeien, groeide ik op zonder televisie en radio in huis. Hierdoor was ik vooral bezig met buiten spelen en boeken lezen. 

Uiteindelijk besloot ik om Internationale Handel te gaan studeren en ben ik ook gaan werken in dit veld. Na verschillende commerciële banen en de kredietcrisis in 2008, kreeg ik steeds meer moeite met werk wat vooral draaide om winstmaximalisatie. Ik wilde meer kunnen betekenen voor mensen en maakte daarom de overstap naar de gehandicaptenzorg. Mooi en dankbaar werk. Ik werkte als invalkracht op veel woningen en werkplekken waardoor ik veel geleerd heb. Maar ook binnen dit werkveld bleek er een weegschaal aanwezig te zijn tussen kwaliteit van zorg en kwantiteit van zorg, waardoor ik ook hier niet het gevoel had op mijn plek te zijn en vervolgde ik mijn zoektocht. Binnen het werkveld van de gehandicaptenzorg maakte ik kennis met verschillende soorten van psychiatrische klachten, waardoor ik de opstap naar de bacheloropleiding Psychologie aan de Open Universiteit maakte. Naast mijn opleiding ben ik aan het werk gegaan als vrijwilliger bij een Odensehuis: een ontmoetingsplaats voor mensen met verschillende soorten dementie beelden. Een Odensehuis heeft als doel om mensen zoveel als mogelijk zelfstandig en actief deel te laten nemen aan gezamenlijke dagactiviteiten. 

Door mijn ervaringen binnen de zorg en het Odensehuis ben ik verder gaan zoeken naar wegen om mensen meer te kunnen helpen dan wat mogelijk is binnen de traditionele zorgpaden. Zo ben ik begonnen aan een nieuwe leerweg die nog verder vorm zal krijgen in de komende jaren. Tijdens deze leerprocessen ben ik in contact gekomen met Shahera el Katib en door onze gedeelde en gelijkgestemde visies zijn wij onze krachten gaan bundelen in onze praktijk BrainArts. In onze praktijk houd ik mij als gecertificeerd therapeut vooral bezig met SSP en FOCUS behandelingen. Ik zal mij altijd inzetten om je zo goed mogelijk te helpen en ondersteunen. Dat is mijn belofte en mijn belangrijkste drijfveer.

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt!

Misschien wil je advies, of kunnen wij je ergens mee helpen. Zoek je nog wat extra uitleg. Of heb je een andere vraag voor ons. Wij staan voor je klaar, en helpen je graag.