Hier vindt je alles over kwaliteit, klachten en privacy.

Mocht je iets niet kunnen vinden, of heb je vragen of opmerkingen. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Klachtenregeling

Soms ontstaat er een situatie waarin beide partijen wel hun best gedaan hebben. Maar één van de partijen daar niet tevreden over is. In zo’n geval is het natuurlijk erg handig om te weten wat je kan doen en welke stappen je kan nemen. 

Wij hopen dat als je ontevreden bent, dit al tijdens de behandeling kenbaar maakt. Dan kunnen we er meteen samen een oplossing voor vinden. Mocht je om wat voor reden dan ook na de behandeling ontevreden zijn over onze diensten. Dan vinden wij het nog steeds fijn als je dit kenbaar maakt aan ons, zodat we samen kunnen kijken of we een oplossing kunnen vinden hiervoor. Wij zijn dankbaar voor klachten en kritiek en vernemen deze graag, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Schroom daarom nooit om het aan ons te laten weten als je ontevreden bent. Wij staan ook dan voor je klaar, in vertrouwen en veiligheid. 

Klachtenfunctionaris

Mochten we toch er samen niet uitkomen, dan kun je een klacht indienen bij onze klachtenfunctionaris.

Dit kan op de volgende wijze;

  • verstuur een e-mail naar: info@klachtenregeling.nl
  • Bel naar 085 – 485 85 60
  • Of stuur een brief naar; Stichting Klachtenregeling.nl p/a CBKZ Antwoordnummer 570 4200 WB Gorinchem.

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Klachtenregeling.nl. Deze voert beide regelingen uit ten behoeve van natuurlijke Zorgverleners die beroepsmatig zorg verlenen dan wel Zorgaanbieders. Deze regelingen voldoen aan de eisen ingevolge de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) Het complete reglement vindt je hier. 

Beroepscode

BrainArts houdt zich aan de beroepscode van het Nederlands Instituut voor Psychologie, het NIP. Deze gedragscode vindt je hier. Onze basisprincipes zijn dat we ons ten allen tijde verantwoordelijk, integer, respectvol en deskundig gedragen.

Kwaliteit

Ons kwaliteitssysteem waarborgt niet alleen de kwaliteit van onze handelingen, maar maakt ook inzichtelijk hoe wij omgaan met incidenten, klachten, en overige wettelijke verplichtingen. En voldoet daarmee aan de eisen die zijn beschreven in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz). Ons kwaliteitsstatuut vindt je hier

Privacy

Meer informatie over het verwerken en delen van gegevens vindt je in onze privacyverklaring

Algemene voorwaarden

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden in te zien en te downloaden.