Welkom bij onze blogs over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Innerlijke rust kan zich op verschillende manieren voelen voor verschillende mensen. Over het algemeen kan innerlijke rust worden beschreven als een gevoel van kalmte, balans, beheersing en welzijn. Het kan zich voelen als een gevoel van rust in je hoofd, een gevoel van lichamelijke ontspanning, of een gevoel van emotionele stabiliteit. Innerlijke rust kan ook gepaard gaan met een gevoel van vrede en geluk, een gevoel van verbondenheid met jezelf en met de wereld om je heen.

Innerlijke rust kan zich ook voelen als een gevoel van acceptatie van je situatie en een gevoel van innerlijke kracht, dit kan helpen om beter om te gaan met stressvolle situaties en het verminderen van angst. Innerlijke rust kan ook helpen om beter te slapen, een betere concentratie te behouden, en een grotere emotionele veerkracht te hebben.

Houd in gedachten dat innerlijke rust niet iets is dat je kunt kopen of krijgen, het is een proces en een staat waar je naartoe werkt, en het kan fluctueren gedurende de tijd, afhankelijk van de situatie. BrainArts psycholoog denkt graag met je mee en wij hebben veel ervaring om mensen hun rust en plezier terug te geven. Ook bieden wij het Safe and Sound protocol aan, een therapie die ervoor kan zorgen dat je jezelf weer fijn en veilig in je lichaam voelt. Neem geRUST vrijblijvend contact met ons op als je hier meer over wil weten. 

Tags

Reacties plaatsen uitgezet