EEN BEHANDELING BIJ BRAINARTS BESTAAT UIT DE VOLGENDE FASES

Na je aanmelding bellen wij je binnen twee werkdagen op om deze door te nemen en een vervolgafspraak te plannen. Mochten wij op dat moment denken dat een andere organisatie beter bij je hulpvraag past dan hoor je dat meteen.

Vervolgens plannen we het intakegesprek in. Dit intakegesprek is altijd telefonisch. Tijdens dit intakegesprek bespreken we je hulpvraag en andere belangrijke dingen over jou. En hoe we je kunnen helpen. 

Na de intake stellen we op basis hiervan een behandelplan op met al je wensen en voorkeuren. Dit wordt tijdens de eerstvolgende behandeling samen besproken en ter goedkeuring aan je aangeboden.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen hangt af van je klachten en hulpvraag en ook hoe snel je vooruitgaat hierin. Na een aantal behandelingen volgt er een evaluatiegesprek. Daarbij bespreken we je vooruitgang en gaan we samen na of het behandelplan voldoende is of misschien nog wat aanpassingen nodig heeft. Zodra je hier tevreden mee bent gaan we verder met de resterende behandelingen. 

Wanneer de behandeling er bijna op zit volgt er een eindgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe we je geholpen hebben en wat je eventueel nog meer nodig hebt. Dit gesprek sluiten we af met een ROM vragenlijst om het resultaat van onze behandeling te meten. Omdat we graag van je inzichten, ervaringen en opgedane kennis willen leren sturen we je na afloop een tevredenheidsonderzoek. En nodigen we je uit om een waardering achter te laten op Zorgkaart Nederland, zodat je andere mensen kan helpen met je ervaringen bij ons.

We helpen je graag en je zit nergens aan vast.

We rekenen geen eigen bijdrage, je hoeft zelf dus niets bij te betalen. Behalve eventueel nog het wettelijke eigen risico. En we hebben momenteel een wachttijd van maar 5 werkdagen. Je kan altijd stoppen met je behandeling of er vanaf zien. Wij zijn namelijk pas blij als jij het bent!