Welkom bij onze blogs over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Je staat er misschien nooit zo bij stil, maar je hebt een magische bol in je hoofd. Die ongekend veel kan en ook nog eens plastisch is. Wat simpelweg betekent dat het zelfs op een leeftijd met drie cijfers nog aanpasbaar is.

Met de juiste stimulatie van je hersenen, door middel van geluid en beweging, neemt het vermogen van je hersenen toe om informatie succesvol te verwerken. Ook je leerprestaties zullen verbeteren met het doorlopen van deze programma’s. Bovendien verbeterd het Focus programma ook je vermogen om je eigen gedrag bij te sturen en om op een verbeterde manier het contact aan te gaan met anderen. Na het doorlopen van een of verschillende Focus Programma’s zien kinderen, ouders, tieners en volwassenen verbetering op al deze gebieden.

Verder worden verbeteringen gezien op gebieden als: begrijpend lezen, verwerkingssnelheid, concentratie, geheugen en in de prestaties op je werk. De meeste mensen geven na afloop van het programma aan minder stress en angst te ervaren en een gelukkiger leven te hebben. Tot slot neemt het algemeen functioneren toe.

Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer wil weten of aan de slag wil gaan met Focus.

Heb je vragen of wil je wat delen? Je kan ook hieronder een bericht voor ons achterlaten.

Tags

Nog geen reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *