Welkom bij onze blogs over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Zou je graag wat rustiger willen reageren als je in een spannende situatie terechtkomt?

Voor mensen die klachtenvrij zijn en hun algehele welbevinden willen verbeteren bieden wij een SSP optimalisatie pakket aan. Dit pakket omvat de door ons ontwikkelde training op basis van de Polyvagaal theorie van Stephen Porges en het Safe and Sound protocol. Deze kan je dan zelf beluisteren via de Android of Iphone app van Unyte . Wij bieden daarnaast een intakegesprek met uitleg en een eindevaluatie aan. En we zijn er tussentijds per email voor vragen of andere zaken waar je mogelijk tegenaan loopt. Dit optimalisatie pakket bieden we aan voor 250 euro.

Dit optimalisatie pakket zorgt ervoor dat je minder snel overprikkeld wordt. Stressbestendiger wordt. Beter om kan gaan met sociale situaties. En dat je beter om kan gaan met alle eisen van ons moderne leven.

Mochten er toch klachten aanwezig blijken zijn dan wordt er een reguliere behandeling vanuit de basiszorg opgestart. Of een eventuele doorverwijzing naar specialistische zorg. 

Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer wil weten of aan de slag wil gaan met het Safe and Sound protocol. Heb je vragen of wil je wat delen, laat dan hieronder een bericht voor ons achter.

Tags

Nog geen reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *